Rekrytering

I takt med att koncernen växer söker vi ständigt kandidater med kommersiella eller tekniska kompetenser, som kan tillföra ytterligare laganda, kundkänsla, social kompetens och dynamik i denna kreativa och utvecklande miljö.

Sök detta jobb:

Partner Account Manager

Är du akademiker och i början av din karriär alternativt älskar försäljning och har ett intresse för tekniska produkter? Då kan detta vara jobbet för dig! Här ges en fantastisk möjlighet att växa med bolaget och ta nästa utvecklingssteg gällande försäljning och affärsmannaskap. Drivs du dessutom av högt uppsatta mål, gillar att knyta nya kontakter och vill utveckla din förmåga att coacha dina kunder till ökad försäljning kan det vara dig vi letar efter.

Saniflo AB söker nu en engagerad Partner Account Manager som via säljande och konsultativa kundbesök hos grossister och samarbetspartners ska driva och utveckla Saniflos affärer. Du utgår från kontoret i Sollentuna och ansvarar för ett eget försäljningsdistrikt. Saniflo är marknadsledande i Norden med sina driftsäkra avloppspumpar och är bolaget som ger slutkonsumenten valfrihet att själv bestämma vart de vill anlägga sitt kök eller badrum utan att låta fastighetens förutsättningar vara helt avgörande.

Din roll kommer att vara utvecklande och dynamisk och du kommer att jobba i många kundprojekt, stora som små.

Tillsättning planeras i augusti så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Partner Account Manager driver du försäljning och utveckling av affärer med Saniflos samarbetspartners. Dessa utgörs av grossister som i sin tur säljer Saniflos produkter till rörmokare och installatörer på den svenska och, i förekommande fall, den norska marknaden. Du ansvarar för försäljningsmål samt budget för marknads- och säljaktiviteter. En viktig del i rollen är också att underhålla och utveckla Saniflos samarbetspartners gällande kompetens- och servicenivå för att möjliggöra den bästa upplevelsen hos de slutkunder som använder Saniflos produkter. Du kommer att arbeta inom ett geografiskt område med definierade satsningsområden och med Stockholm som bas.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som Partner Account Manager ingår bl.a. följande arbetsuppgifter:

• Att fördela försäljningsmål på årsbasis, nedbrutet per månad och säljpunkt, för utvalda grossister/samarbetspartners och därefter löpande ansvara för att målen uppnås

• Att planera och genomföra sälj- och marknadsaktiviteter jämnt över hela året i linje med erhållen budget samt kontinuerligt utbilda och hålla föredragningar för att öka kännedom och kunskap om Saniflos koncept

• Att löpande, i Business Reviews tillsammans med grossister/samarbetspartners, följa upp, analysera och säkra försäljningsutfall/måluppfyllnad i enlighet med plan

• Att tillsammans med grossister/samarbetspartners genomföra kundträffar jämnt fördelade över året

Du har ett coachande förhållningssätt och förväntas hålla en hög frekvens av besök hos dina kunder för att driva försäljningen mot uppsatta mål.

Vem är du?

Vi söker dig med akademisk examen, gärna inom ekonomi eller teknik, alternativt med relevant yrkesutbildning inom sälj och marknad, som är resultatfokuserad och vill utvecklas inom försäljning. Du är kommunikativ och har förmågan att bygga relationer. Du drivs av att vara kreativ och lösningsfokuserad och tar gärna egna initiativ för att driva affärer och projekt framåt. Med fördel har du arbetat inom service och någon form av försäljning, gärna rådgivande och relationsbyggande.

Dina tidigare kollegor och kunder beskriver dig som en professionell och social person som det är lätt och trevligt att samarbeta med.

Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift, har goda kunskaper i Office-paketet

och innehar B-körkort.

Om verksamheten

Saniflo AB är ett företag som alltid strävar efter att utvecklas; såväl avseende teknik och produkter som i arbetssätt och kundservice. Detta är avgörande för att kontinuerligt kunna möta slutkundernas krav på kvalitetsprodukter som skapar möjligheter och löser utmaningar inom VVS. Det är också en förutsättning för att kunna underlätta för sina samarbetspartners i deras ambitioner att alltid leverera hög kvalitet och service, och att alltid vara deras första val, deras top of mind.

Saniflo är en del av SFA, en fransk koncern med 24 dotterbolag över hela världen. Med en solid grund i mer än 60 års innovativ historia, är man världsledande inom malpumpar och bygger sin verksamhet på ett genialt koncept som skapar oanade möjligheter inom VVS-installation i kök och badrum – där du vill!

Ur ett logistiskt perspektiv finns de strategiskt placerade med såväl kontor som lager i Sollentuna.

Den svenska verksamheten omsätter ca 23 MSEK med god lönsamhet, men Saniflo ser en större potential än så och har stora ambitioner att öka tillväxten organiskt.

För att ansöka om tjänsten, vänligen klicka på länken

https://www.poolia.se/lediga-jobb/stockholm/partner-account-manager/57021/

 

Om du tror att vi skulle trivas med varandra, men inte hittar någon ledig tjänst som passar dig just nu, så kan du göra en spontanansökan via formuläret nedan. Glöm inte bifoga ditt CV och personligt brev.

Formulär för din spontana ansökan:

Spontana ansökan

De personuppgifter som du blir tillfrågat att uppge är nödvändiga för hantering av din ansökan. Efter registreringen sparas dina uppgifter i kandidatbasen och kan sökas fram i samband med framtida rekryteringar. Dina uppgifter är konfidentiella och lämnas inte vidare utan samtycke, vi delar dina uppgifter endast vårt moderbolag SFA Group, ägare till Saniflo AB. Uppgifterna hålls under en period av 2 år från den sista kontakten mellan Saniflo och dig. Enligt bestämmelserna i Allmänna databeskyddsförordningen har du som enskild person rätt att kontakta oss och begära ett utdrag av de personuppgifter Saniflo har om dig. Du har också rätt att få dem rättade, kompletterade eller raderade. Du har även rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt.