Rekrytering

I takt med att koncernen växer söker vi ständigt kandidater med kommersiella eller tekniska kompetenser, som kan tillföra ytterligare laganda, kundkänsla, social kompetens och dynamik i denna kreativa och utvecklande miljö.

Göteborg

Partner Account Manager till Saniflo

Drivs du av försäljning och gillar att utveckla långsiktiga kundrelationer? Är du tekniskt kunnig och har erfarenhet från upphandlings- och anbudsarbete? Då kan du vara den vi söker!

Saniflo söker nu en engagerad Partner Account Manager som ska driva och utveckla Saniflos affärer inom VA-området och inom VVS. Här ges en fantastisk möjlighet att växa med företaget och utvecklas inom försäljning och affärsmannaskap. Du utgår hemifrån, bor i Göteborgsområdet och ansvarar för ett eget försäljningsdistrikt.

Saniflo är marknadsledande i Norden med sina driftsäkra avloppspumpar och är företaget som ger slutkonsumenten valfrihet att själv bestämma var man vill anlägga sitt kök eller badrum.

Vi behandlar ansökningar löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Sök jobbet här! 

Om tjänsten

I rollen som Partner Account Manager driver du försäljning och utveckling av affärer med Saniflos samarbetspartners och andra kunder. Samarbetspartners utgörs av grossister som i sin tur säljer Saniflos produkter till rörmokare och installatörer på den svenska och, i förekommande fall, den norska marknaden. Du kommer också att bearbeta fastighetsbolag, byggföretag, arkitekter och andra intressenter relevanta för Saniflos utveckling inom VA-området. Du ansvarar för försäljningsmål samt budget för marknads- och säljaktiviteter. En viktig del i rollen är att underhålla och utveckla Saniflos samarbetspartners gällande kompetens- och servicenivå för att möjliggöra den bästa upplevelsen hos de slutkunder som använder Saniflos produkter. I rollen förväntas du också bidra med affärsutveckling och nykundsbearbetning.

Du kommer att arbeta inom ett geografiskt område som täcker Västsverige och Norge. Du förväntas göra 4-6 resor till Norge per år för att driva försäljning med Saniflos norska kunder.

Vem är du?

Vi söker dig med relevant utbildning, god teknisk kompetens samt en god erfarenhet inom försäljning. Med fördel har du arbetat med rådgivande och relationsbyggande försäljning och du har god vana av att arbeta med avtal, upphandling och anbudsarbete, både inom privat och offentlig sektor. Har du erfarenhet från VA och/eller VVS är detta meriterande. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift, har goda kunskaper i Office-paketet och innehar B-körkort.

Som person är du resultatfokuserad och vill utvecklas inom försäljning. Du har ett coachande förhållningssätt, är kommunikativ och du tycker om att ge bra service till dina kunder. Att bygga goda relationer är viktigt för dig och du trivs att vara ute på fältet och träffa kunder och samarbetspartners. Vidare är du strukturerad och ordningsam och du trivs att arbeta självständigt i en roll med stort eget ansvar.

Om verksamheten

Saniflo är ett företag som alltid strävar efter att utvecklas; såväl avseende teknik och produkter som i arbetssätt och kundservice. Detta är avgörande för att kontinuerligt kunna möta slutkundernas krav på kvalitetsprodukter som skapar möjligheter och löser utmaningar inom VVS och VA. Det är också en förutsättning för att kunna underlätta för sina samarbetspartners i deras ambitioner att alltid leverera hög kvalitet och service, och att alltid vara deras första val, deras top of mind. Saniflo är en del av SFA, en fransk koncern med 30 dotterbolag över hela världen. Med en solid grund i mer än 60 års innovativ historia, är man världsledande inom malpumpar och bygger sin verksamhet på ett genialt koncept som skapar oanade möjligheter inom VVS-installation i kök och badrum – där du vill!

Ur ett logistiskt perspektiv finns de strategiskt placerade med såväl kontor som lager i Sollentuna. Den svenska verksamheten omsätter ca 25 MSEK med god lönsamhet, men Saniflo ser en större potential än så och har stora ambitioner att öka tillväxten organiskt.

Sista ansökningsdag är 12 december. Sök jobbet här!