<< 1 2 3 4 >>
 • Nyheter 2021-10-07

  Från garage till uthyrningslägenhet

  Garaget i Sollentuna har byggts om ett flertal gånger. Det var till en början kombinerat med ett förråd men nu är det ombyggt från kontor till sovrum till en uthyrningslägenhet. Som avloppslösning till toaletten har de valt att installera en av våra Sanicompact toaletter.

  Läs mer
 • Nyheter 2021-09-29

  Placera din tvättstuga var du vill med Sanivite+ eller Saniaccess Pump

  Den senaste tiden har vi spenderat mer tid i våra hem och med det kommer en längtan efter smarta lösningar och välplanerade arbetsytor. Hur smidigt vore det inte att slippa gå ner till tvättstugan varje gång du ska tvätta och i stället ha en egen tvättstuga hemma? Med våra pumpar Sanivite+ och Saniaccess Pump kan det bli möjligt. I den här artikeln går vi igenom pumparnas olika funktioner.

  Läs mer
 • Nyheter 2021-09-16

  3 tips att tänka på när du ska planera din tvättstuga

  Tvättstugan är en viktig plats i hemmet där vi spenderar mycket tid. Därför behöver vi lägga extra tid på att planera vår tvättstuga så att den blir praktisk och ergonomisk. Tack vare pumparna Saniaccess Pump och Sanivite+ kan du installera din tvättmaskin vart du än vill utan att vara beroende av ett avlopp. Här nedan följer tre tips som du kan tänka på när du ska planera din tvättstuga.

  Läs mer
 • Nyheter , Vårt CSR arbete 2021-08-16

  Vårt bidrag till Solvatten

  Som en global aktör inom sanitet är det viktigt för oss på Saniflo att vi tar vårt ansvar. Därför jobbar vi dagligen mot ett av FN:s globala mål som handlar om alla människors rätt till rent vatten och sanitet. För att uppnå målet arbetar vi internt och skänker ett ekonomiskt bidrag till organisationen Solvatten. I år har bidraget gått till 23 familjer i Uganda som har fått tillgång till rent vatten.

  Läs mer
 • Nyheter 2021-06-15

  Vad är en kondensvattenpump?

  En kondensvattenpump (kondenspump) är en liten och smidig pump som transporterar bort kondensvatten från till exempel vattenberedare, klimatanläggning, luftkonditionering, kylaggregat och kylenheter samt avfuktare.

  Läs mer
<< 1 2 3 4 >>