<< 1 2 >>
 • Nyheter 2021-04-01

  Allt du behöver veta om Attefallshus

  Allt du behöver veta om Attefallshus. Sedan januari 2020 har reglerna kring byggnation av Attefallshus ändrats. Numer får du bygga ett Attefallshus på 30 kvadratmeter(kvm) med 4 meter till nock, utan bygglov. Attefallshus är en typ av komplementbyggnad som från 2a juli 2014 får byggas utan bygglov på många tomter i Sverige. Attefallshus är döpt efter Sveriges dåvarande bostadsminister, Stefan Attefall.

  Läs mer
 • Nyheter 2021-03-22

  Vårt samhällsansvar

  Som en global aktör inom sanitet är det viktigt för oss på Saniflo att vi tar vårt ansvar. Det gör vi på olika sätt. Våra produkter tillverkas i egna fabriker, med högsta kvalitet, för att kunna hålla under lång tid. Vi betraktar vatten som ett viktigt världsarv och begränsar därför dess konsumtion i våra produkter likväl som dess negativa effekter på miljön från våra fabriker.

  Läs mer
 • Nyheter 2021-02-19

  Vad är en avloppspump?

  En avloppspump är en liten maskin med motor som kan pumpa iväg avloppsvatten. Avloppspumpar finns i olika former och varianter, anpassade för olika syften. En avloppspumps funktion är att pumpa iväg avloppsvatten från WC, kök, dusch eller tvättstuga, för att nämna några. En avloppspump används i rum där det inte finns något avlopp, i situationer där det framdragna avloppet är långt borta eller när man bygger till exempel ett Attefallshus och vill använda samma avloppsanslutning som bostadshuset.

  Läs mer
 • Nyheter 2021-01-18

  Att tänka på vid renovering av badrum

  Att bygga ett nytt badrum är en populär renovering för bostadsägare. Det är till och med så att bostadssäljare kan räkna med en rejäl värdeökning på en bostad med ett nyrenoverat badrum. Enligt fastighetsbyrån finns det några viktiga aspekter att tänka på för att säkra ett högre värde på bostaden efter en badrumsrenovering.

  Läs mer
 • Nyheter 2020-10-28

  Hur fungerar en kvarntoalett?

  Så hur fungerar en kvarntoalett? Processen är väldigt enkel. Saniflos kvarntoaletter drivs av en motor som maler ner avfallet till en spolmassa. Massan pumpas sedan iväg tyst och diskret genom ett 22 mm (i diameter) tjockt rör, till ett avloppssystem, septic tank eller holding tank. Avloppsstammen kan vara över 30 meter bort och du behöver inte ta hänsyn till fall, eftersom kvarntoaletten kan pumpa iväg avloppsvattnet även i motfall.

  Läs mer
<< 1 2 >>