Rekrytering

I takt med att koncernen växer söker vi ständigt kandidater med kommersiella eller tekniska kompetenser, som kan tillföra ytterligare laganda, kundkänsla, social kompetens och dynamik i denna kreativa och utvecklande miljö.

Vi söker för närvarande följande profil:

Regionansvarig säljare till region Öst  Sök detta jobb
Regionansvarig säljare till region Öst  /  Stockholm (Kalmar -  Örebro -  Sundsvall)
Vill du representera ett företag som är marknadsledare inom avloppspumpar, då har du möjligheten nu!
 
Om rollen:
I rollen som regionansvarig kommer du att ansvara för försäljning av SANIFLO´S produkter mot VVS grossister. Dina kunder är återförsäljare av SANIFLO´S produkter i region Öst. Då mycket av din arbetstid är ute hos kunderna inom distriktet kan du med fördel vara bosatt i Stockholm eller dess närområde. Huvudkontoret ligger i Sollentuna.
Du kommer via uppsökande kontakt att bearbeta, utbilda och engagera butikschefer, konsulter och VVS installatörer för att stötta dessa i deras produktval. Rollen kräver att du, som regionansvarig, tar ett stort eget ansvar och har en gedigen struktur i ditt dagliga arbete. En stor del av din arbetstid tillbringar du med kunderna där du genom engagemang, service och kunskap visar på möjligheterna med SANIFLO´S produkter. Du har en ”kavla-upp-ärmarna”- inställning och spenderar gärna tid hos kunderna för att vara en hjälpsam tillgång. I ditt ansvar ligger även att dela med dig utav din kunskap och ge rådgivning åt ovanstående kundgrupper. För att lyckas med detta kommer du även hålla i produktutbildningar och produktpresentationer för kundgrupperna. Du rapporterar till försäljningschefen.
Vi tror att du, i dina tidigare roller, har arbetat med en kombination av teknik och försäljning där ditt strukturerat arbetssätt och din planeringsförmåga har varit avgörande för din framgång. Du har erfarenhet av relationsskapande försäljning och du kan förmedla förtroende.
Har du kunskap från VVS eller närliggande bransch ser vi det som meriterande men inte avgörande.
 
Vi söker dig som:
 • Har minst 3 års erfarenhet av försäljning
 • Team medlem
 • Är en säljare som lägger stort fokus på att bibehålla starka kundrelationer
 • Är pålitlig, engagerad och driven
 • Lägger stor vikt i struktur kring ditt arbete
 • Har förmågan att lägga en effektiv och framtidstänkande plan i din kundbearbetning
 • Har ett giltigt körkort
 
Vad vi erbjuder dig:
 • Att arbeta för en marknadsledande koncern
 • Att arbeta med produkter av högsta kvalité
 • Frihet under ansvar
 • Tjänstebil
 • Gedigen introduktion och en omfattande utbildning inom produktsortimentet, rutiner och sälj
 
Skicka ditt CV och personligt brev till rekrytering@saniflo.se. Sista ansökningsdag är 8 december 2017.
Intervjuer sker löpande.
 
För frågor om tjänsten kontakta försäljningschef Patric Lindén mobil: 0709 98 95 98 eller via e-mail: plinden@saniflo.se
 
Om SANIFLO
Sedan mer än 50 år tillbaka är det SANIFLO´s ambition att alla ska kunna installera en riktig dusch, toalett, badrum eller kök vart som helst utan några större ingrepp.
SANIFLO är idag världsledande inom malpumpar. Våra produkter som är synonyma med kvalitet och teknisk expertis ”Made in France”som uppfyller de allra högst ställda miljö- och tekniska kraven.
Vi strävar alltid efter att motsvara våra kunders förväntningar. För att åstadkomma detta har vi vår egen forskningsavdelning som utvecklar innovativa och högteknologiska SANIFLO produkter som ska klara av morgondagens krav. Tack vare en välfungerande produktion samt stor satsning på forskning och utveckling finns SANIFLO idag i över 60 länder. I varje respektive land erbjuder vi ett komplett sortiment av våra förstklassiga malpumpar och kvarntoaletter för hus och båt.
Innovation, industriell effektivitet och kundservice är våra värden som likaså delas av våra samarbetspartners. Dagligen engagerar de sig i sitt arbete att alltid kunna erbjuda sina kunder de bästa produktlösningarna som finns på marknaden. Vår ömsesidiga målsättning är att kunden alltid skall hitta en lösning av högsta kvalité i SANIFLO’s produktportfölj. Alla SANIFLO produkter tillverkas i fabriker som är kvalités och miljö certifierade enligt ISO 9001 och ISO 1400.

 

Delge oss information om dina ambitioner och förtjänster genom att fylla i vårt rekryteringsformulär och bifoga ditt CV.